Betsoft

När det kommer till grafik, animationer och effekter är det dock endast en spelutvecklare som är branschledande för tillfället; Betsoft. Denna spelutveckalre har gjort banditer som exempelvis Dr Jekyll & Mr Hyde och nu på senare tid även släppt den populära Frankenslots Monster. Så fort du börjar spela någon av Betsofts bästa enarmade bandit märker du att det är från den. Oerhört häftiga intron och det händer ständigt något spännande på skärmen under tiden du spelar. Du har samtidigt möjlighet att ta del av spännande animationer så fort du kommer in i olika bonusbanor och dylikt.

Betsoft har tagit fram något som kallas Slots3-teknik vilket är den teknik de använt vid senaste skapelser. Det är denna spelmotor som slår alla andra på fingrarna och gränsen mellan en snygg animerad film och ett casinospel har aldrig varit med luddig. Det enda som är negativt med dessa spel är att den tunga grafiken kan ta tid att ladda. Dock kommer det i framtiden, i takt med att fler och fler har tillgång till snabbt internet, vara ett minne blott och du komer direkt in i spelet.

När vi kommer dit, vilket inte kommer att dröja allt för länge, tror vi att många andra spelutvecklare kommer att behöva höja sig ett par steg för att hålla sig kvar i branschen. Om du inte testat något spel av Betsoft borde du absolut göra detta nu.